A A A A A A

Anton

Artiest & Performer

Akwasi begon op zijn veertiende met rappen en richtte vijf jaar later de groep Zwart Licht op. Zwart Licht staat voor al het zwarte dat in een goed daglicht geplaatst wordt. De rapformatie, naast Akwasi bestaande uit producer Hayzee en rapper Leeroy, maakte de albums Bliksemschicht (2009), No Juju (2010) en Leeroy Draait Door (2012) en werken momenteel aan een nieuw album.

Akwasi bracht in 2014 bij zijn eigen label Neerlands Dope het album Daar Ergens uit. Hij liet zich daarvoor inspireren door wijlen zanger/cabaretier Bram Vermeulen. Plannen voor een tweede soloplaat zijn al gemaakt en momenteel zit Akwasi midden in het proces.

Upcoming

05/03/2020

Akwasi @ ???

00u00, ??? Koop tickets

Agenda Boek Akwasi

K K K K K K

Karel

Kapitein, Directeur, Labeleigenaar

Akwasi is eigenaar van het platenlabel Neerlands Dope. Met dit Nederlandstalige label wil hij jong muzikaal talent de kans bieden om door te groeien van regionaal niveau naar landelijk niveau. Genre speelt geen rol, als het maar Nederlandstalig is. Het ideale toekomstbeeld: de kaart van Nederland met op elke provincie een onuitwisbaar stempel, mede mogelijk gemaakt door Neerlands Dope.

Ondertussen betreedt Akwasi ook de televisiewereld en houdt hij met zijn eigen bedrijf NEED Vision. Hij maakt op eigenzinnige en authentieke wijze programma’s waaraan in zijn belevingswereld behoefte is. Inspireren, fascineren en prikkelen staan daarbij voorop.

Neerlands Dope Need.Vision

W W W W W W

Willem

Workshopmaster, Masterclasses, Jurylid/Coach bij talentenjachten

Akwasi is te boeken als workshopmaster voor de vaardigheden schrijven, drama, rap en podiumpresentatie. Hij deed dit al op basisscholen en middelbare scholen voor kinderen van alle leeftijden. Ook heeft hij ervaring als coach van verschillende volwassenen in bijvoorbeeld het bedrijfsleven, afkickklinieken en verzorgingstehuizen. Akwasi was al vier keer actief als jurylid bij de Grote Prijs van Nederland en hetzelfde werk deed hij voor hiphopcompetitie Wanted.

Huur Akwasi in

A A A A A A

Anton

Acteur in films, series en het theater

Akwasi heeft in verschillende, uiteenlopende theatervoorstellingen gespeeld en had bijrollen in televisieseries Feuten, Toren C, De Vluchtkerk en Moordvrouw en was te zien in Hate, de Britse theaterbewerking van de Franse film La Haine. Akwasi schrijft momenteel aan de nieuwe televisieserie genaamd ‘De Jongens’, gebaseerd op anekdotes uit zijn leven.

Neem contact op met het management

S S S S S S

Simon

Schrijver, Scenarist, Stemacteur & Dichter

Akwasi is schrijver, scenarist en dichter, man van het gesproken woord. Hij toerde tussen zijn veertiende en zeventiende door Nederland en België met het activistische stuk Negerzoenen, Blanke vla en Jodenkoeken. Op het moment werkt hij als scenarist aan de nieuwe televisieserie De Jongens. Ook wordt Akwasi’s stem als voice-over ingezet voor reclamecampagnes van HP, Bunq, Walibi, Heineken, Eneco en meer. Hij heeft altijd een boekje bij zich waarin hij inspirerende momenten noteert.

Ervaar zijn teksten

I I I I I I

Isaac

Intellectueel, Presentator, Gespreksleider

Akwasi is presentator en host op TV, radio en op evenementen. Ook was hij tafelheer voor De Wereld Draait Door. Bij zijn bedrijf NEED Vision staan nieuwe, eigenzinnige programma’s in de steigers, met als debuut; het innovatieve meditatieprogramma voor kinderen; ReChill.

Neem contact op met het management

©2019 Akwasi

Illustraties: 40rovers / Teksten: Stan Van Den Steenhoven / Foto's: Joel Frijhoff / Design & development: Dieter Peirs